Υπηρεσίες

Επικαλύψεις με φύλλα χρυσού και άλλα μέταλλα

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Επικαλύψεων με φύλλα χρυσού και άλλα μέταλλα

Ο χρυσός είναι ένα υλικό που έχει εφαρμοστεί στην αρχιτεκτονική από την αρχαιότητα για την ομορφιά και την λάμψη του. Η χρήση του χρυσού επιτρέπει στον αρχιτέκτονα να αναδείξει ένα χώρο και να δημιουργήσει μια λάμψη και ζεστασιά που δεν προσφέρουν άλλα μέταλλα.

Παρέχουμε μια ποικιλία σχεδίων επιχρύσωσης με διάφορα φινιρίσματα. Εφαρμόζουμε διάφορα μέταλλα όπως αληθινό χρυσό, ημίχρυσο, ασήμι, και χαλκό. Η εφαρμογή δεν περιορίζεται από το μέγεθος της επιφάνειας καθώς έχουμε πραγματοποιήσει επιχρυσώσεις σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.

Απομιμήσεις μαρμάρων - μαρμαροποιήσεις

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Απομιμήσεων μαρμάρωνΤο μάρμαρο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται ιστορικά για να προθέσει ομορφιά και πολυτέλεια σε αρχιτεκτονικούς χώρους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις κατά τις οποίες η ορθομαρμάρωση είναι αδύνατο να γίνει διότι η φύση της επιφάνειας δεν δέχεται επίστρωση μαρμάρου ή δεν ταιριάζει με τα χρώματα της διακόσμησης.

Εξειδικευόμαστε στις απομιμήσεις μαρμάρου, επιτρέποντας τον διακοσμητή να συμπεριλάβει το μάρμαρο σε οποιαδήποτε επιφάνεια και χώρο. Είμαστε ειδήμονες στην ρεαλιστική απομίμηση μαρμάρου, αλλά κάνουμε και τροποποιήσεις για να ταιριάζει το μάρμαρο με την αισθητική του χώρου.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.

Στούκο - Τεχνοτροπία σπάτουλας

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Τεχνοτροπίας σπάτουλαςΟι τεχνοτροπίες τύπου STUCCO χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά τελειώματα από την αρχαιότητα. Άρχισε να ξαναχρησιμοποιείται τον 17ο αιώνα στην Βενετία.

Εξειδικευόμαστε στης διάφορες τεχνοτροπίες σπάτουλας με διαφορετικές υφές και γυαλάδες. Δημιουργείται συνήθως μια υφή μαρμάρου με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα ύλικα αυτά έχουν ιδιαίτερα ανθέκτικες ιδιότητες καθώς επίσης αναπνέουν και δεν επιτρέπουν μούχλα στον χώρο, δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.

Τεχνοτροπία πωρόλιθου και πέτρας

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Τεχνοτροπίας πωρόλιθου και πέτραςΗ πέτρα είναι ένα από τα αρχαιότερα οικοδομικά υλικά και πρόσφατα άρχσε να χρησιμοποιείται και για διακοσμητικούς λόγους όπου απαιτούνται φυσικά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Μέσα από διάφορες τεχνικές μπορούμε να δημιουργήσουμε απομιμήσεις διάφορων πωρόλιθων και πετρών με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.


Πατίνες

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Glazing - mouldings samples Η εταιρεία μας Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Glazing wallsέχει αναλάβει μεγάλα έργα (θέατρα) και πολλές ιδιωτικές οικίες που με την χρήση διάφορων εργαλειών και χρωμάτων δημιουργούμε διάφορες πατίνες σε γύψινα, έπιπλα (κουφώματα) και τοίχους.
Με την σωστή εφαρμογή χρωμάτων, οι χώροι αποκτούν καινουργία προοπτική και διαφορετική αίσθηση, αποφεύγεται η μονοτονία και τονίζονται οι χρωματικοί συνδυασμοί.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.


Απομίμηση ξύλου

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Wood graining samples

Το ξύλο είναι ένα ύλικο που χρησιμοποιείται από όλους τους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, και διακοσμητές για πρακτικούς, αισθητικούς, και διακοσμητικούς λόγους.

Εφαρμόζουμε τεχνοτροπίες ακριβούς απομίμησης κάθε ξύλου, όπως δρυς, κερασιά, σφένδαμο, καρυδιά κ.α. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε χρωματικές τροποποιήσεις της απομίμησης εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στη διακόσμηση του δικού σας χώρου.

Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.


Παραδοσιακές βαφές - Κλασσικές βαφές

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα Κλασσικών βαφώνΟι υπηρεσίες μας στις παραδοσιακές βαφές γίνονται γρήγορα, σε υψηλή ποιότητα, και με λεπτομέρεια. Το προσωπικό μας, το οποίο ειναι εκπαιδευμένο και έμπειρο, μπορεί να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα έργα και εργοτάξια.

Συνεργαζόμαστε με Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες όπου και όταν απαιτείται εξαιρετικά υψηλή ποιότητα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.


Αναπαλαιώσεις / Ανακαινίσεις

Κάνετε κλικ για να δείτε δείγματα  Αναπαλαιώσεων / ΑνακαινίσεωνΤα συνεργεία μας έχουν εκπαιδευτεί σε ιδιαίτερα δύσκολα έργα όπου διατηρητέα κτήρια χρειάζονται συντήρηση και αποκατάσταση.

Η συντήρηση τέτοιων κτηρίων απαιτεί εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία επιφανειών και υλικών, ιδίως στον τομέα των κουφωμάτων, ξύλων, και γύψινων. Η αφαίρεση παλαιών χρωμάτων και η εφαρμογή νέων ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την αρχική μορφή του κτηρίου δεν είναι η απλή εργασία ενός συνεργείου βαφών. Η συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες καθώς και με το Υπουργείο Πολιτισμού σε αρκετές περιπτώσεις είναι επιβεβλημένη για την αποκατάσταση τέτοιων κτηρίων.
Για να δείτε δείγματα της εργασίας μας, πιέστε εδώ.