Σχετικά
Η Εταιρεία "ΤΣΕΛΕΝΤΑΚΗΣ"


Διακοσμητικές βαφές - Tselentakis logoΗ εταιρεία Τσελεντάκης ιδρύθηκε από τον Αντώνη και την Λίντα Τσελεντάκη στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1988 με την επωνυμία “Paintactics” και από το 1991 έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία Τσελεντάκης είνα πρωτοπόρος επιχείρηση στο τομέα της υψηλής ποιότητας διακοσμητικών βαφών στην Ελλάδα.

Εφαρμόζουμε μια πληθώρα τεχνοτροπιών στο κόσμο των χρωμάτων που αναπτύσσουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφών για την αισθητική βελτίωση ενός χώρου.

Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες και διακοσμητές για τον ιδανικό συνδυασμό των διακοσμητικών χρωμάτων και υφών που προσδίδουν μία νέα δυναμική στον χώρο. Η εφαρμογή τους προϋποθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην οποία είμαστε πλήρως καταρτισμένοι και δημιουργικοί.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε εκτελούνται από εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που σε συνδυασμό με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού εγγυώνται υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε απαιτητικά έργα υψηλών προδιαγραφών καθώς και έργα που προϋποθέτουν την τήρηση κανονισμών LEED. Έχοντας επιτυχημένα ολοκληρώσει έργα επώνυμων εταιρειών όπως τα Hilton Hotels και το Ωνάσσειο Πολιτιστικό Κέντρο έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε σπίτια, διαμερίσματα και καταστήματα.

 

Η μακροχρόνια εμπειρία σε έργα υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας επιτυγχάνουν την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ ποιότητας και κόστους.

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ

 
Προμηθευτές
Vivechrom logoBenjamin Moore logoVitex-logodulux-logo AkzoNobel logo ISOMAT logoGiorgio Graesian logoELEKTA logoARTHE logo

 

Περισσότερα...
 
Εξοπλισμός hi-tech

Graco logoTITAN logoflex-logo BOSCH logoSkill tools logo stanley-logo Purdy logo

 


 

Περισσότερα...